Webdiensten

Oimedia is als allround webbureau leverancier van alle diensten die u als ondernemer nodig heeft om uw organisatie op het Internet te presenteren. Of het nu gaat om een website, mobiele site, App (IOS / Android) of restyling van uw huidige website of webshop. Oimedia is als allrounder op alle ICT vlakken actief.

Webdesign en Hosting

De eerste stap op Internet is het vastleggen van uw domeinnaam via welke uw toekomstige website te vinden zal zijn. Na het ontwerp en daadwerkelijke ontwikkeling van de website, zal deze ook ergens moeten worden “gehost”. Zie hiervoor ook onze rubriek hosting. Oimedia neemt graag het gehele proces uit uw handen zodat u zich kan richten op uw core business.

Online Marketing

Een website op het Internet is het begin, maar hoe komen uw klanten naar u toe? Eén van de effectieve mogelijkheden is ondermeer Zoekmachine marketing, Adwords of SEO. Als specialist op het gebied webdiensten zoals Adwords, webontwiikkeling, webdesign en Zoekmachine Marketing adviseert en levert Oimedia een compleet skala aan webdiensten.

iPhone Apps en Android Apps

Oimedia is sedert 2011 tevens actief op het gebied van iPhone (IOS) en Android App ontwikkeling. Voor diverse klanten hebben wij inmiddels succesvolle Apps ontwikkeld, die mogelijk dagelijks door u gebruikt worden. Doordat wij een allround webbureau zijn, weten wij als geen ander dat een App ontwikkelen vaak hand in hand gaat met het goed uitdenken en ontwikkelen van de bijbehorende database. Oimedia blijft op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en biedt u deze graag aan.