Opencart

Opencart

Wij hebben voor het ontwikkelen van onze webshops gekozen voor het Open Source e-commerce platform OpenCart. Het opensource systeem OpenCart is een een modern e-commerce platform dat makkelijk kan worden afgestemd op specifieke wensen van de webshop.

Nieuwste trends

Omdat u als webshop ondernemer uw concurrentie voor wilt blijven, is het belangrijk om uw webshop te laten meegroeien met uw business. OpenCart is een platform dat naast de vele standaardfuncties kan worden uitgebreid met verschillende extensies (plugins) – denk bijvoorbeeld aan een handige chatbar waarmee u uw klanten direct de hulp kunt bieden die ze nodig hebben of een koppeling naar uw boekhoudpakket. OpenCart biedt vele plugins en er komen dagelijks goede plugins bij.

OpenCart – Aanvoerder in het mkb-segment. Dit moderne product kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, redelijke aanpasbaarheid, goede kwaliteit code, uitgebreide documentatie en een actieve community. (Twinkle 2-2013)

Vindbaarheid

Indien uw webshop is gerealiseerd is het aantrekken van klanten van fundamenteel belang. Daarom zorgen wij voor een SEO vriendelijke structuur en zorgen we samen met u voor het bepalen van de juiste zoektermen. Onze OpenCart webshops houden met de SEO eisen van deze tijd en zijn dusdanig ingericht dat u de content (teksten) kunt afstemmen op de juiste zoekwoorden.

Onafhankelijkheid webshop

Oimedia realiseert alle webshops op basis van Open Source software. Dit houdt in dat u geen licentiekosten betaald en dat u vrij bent om uw website door iedereen te laten hosten. U heeft maximale vrijheid en blijft als ondernemer onafhankelijk.

Snelheid webshop

Snelheid van een webshop is belangrijk voor het gebruikersgemak als mede voor de zoekmachines. De “core” van OpenCart is erg compact en snel. Oimedia heeft ruime ervaring in het “afstellen” van webshops en biedt tevens kwalitatieve hosting voor uw website, waardoor uw OpenCart webshop effectief en snel blijft.
Wil u meer weten over de mogelijkheden, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over de verschillen tussen OpenSource systemen, lees verder over het verschil tussen OpenCart en Magento.