Website met CMS – WordPress

Content Management (CMS)

website met CMS

Dashboard van WordPress – website met CMS

Een succesvolle professionele website is óók een website die regelmatig word bijgehouden. Om die reden biedt Oimedia professionele websites met een CMS aan, zodat u na oplevering van uw website uw website zelf kunt bijhouden.

Op internet is er veel te lezen over websites die makkelijk beheerbaar zijn door gebruikers. Er bestaan ook verschillende CMS systemen die dit ondersteunen. Oimedia heeft ruime ervaring in verschillende CMS platformen en kiest samen met u het ideale contentmanagementsysteem. De meeste CMS-en hebben een makkelijke wysiwyg editor (what you see is what you get) waarmee je zonder enige html kennis de website up-to-date kunt houden. Een voorbeeld van een Website met CMS is een website dat gebruik maakt van het platform WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Opensource systeem en biedt vele functionaliteiten (Plugins), die relatief makkelijk te installeren zijn.

Hieronder zie je een Matt Cutts van Google uitleggen waarom een website met CMS, en dan met name een website met het CMS systeem van WordPress interessant is.

Naast dat het gebruik van de huidige CMS systemen steeds beter worden, zijn de platformen ook beter SEO uitgerust. Standaarden opgelegd door het W3C worden immers standaard verwerkt in de platformen, hetgeen veel tijd bespaard.

WordPress en Opencart

Bij Oimedia webdiensten bieden we ondersteuning op CMS diensten, (Opencart / WordPress / Joomla) die een website makkelijk beheerbaar maakt zonder dat u html kennis nodig heeft. Dit laatste is belangrijk, want niet alleen uw bezoekers zijn opzoek naar nieuwe content, Google ook! – Dus op het gebied van SEO heeft dit ook directe voordelen.

Wil u meer weten over de mogelijkheden mbt de prijs van een website van een website die makkelijk te beheren is via een contentmanagement systeem (CMS) – neem contact op met Oimedia Webontwikkeling of lees direct meer over WordPress of Opencart.

Offerte aanvragen webdesign