Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie | SEO Oimedia

Een goed functionele website is belangrijk, maar een goed vindbare website nog veel belangrijker! – U wilt immers dat uw bedrijven u kunnen vinden op het Internet. Zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd, richt zich op het zodanig optimaliseren van uw website, dat de zoekmachines u makkelijker kunnen vinden. En daarmee ook uw toekomstige klanten. Meer dan 80% van de internetter start zijn zoektocht via een Zoekmachine (Google) wees er dus op tijd bij!

Zoekmachine optimalisatie

SEO (Search Engine Optimalisation) richt zich op het optimaliseren van zowel interne als externe aspecten van een website, met als doel het verhogen ven de traffic naar de website. Dit is vaak een direct gevolg van de verbeterde zoekmachine ranking op bepaalde zoekwoorden (keywords) en de bijbehorende CTR (Click True Rate) in de organische zoekresultaten.

SEO = Meer omzet
Doordat een hoge positie in de meest gebruikte zoekmachine Google (90% marktaandeel) al snel leidt tot een grote toename in het aantal bezoekers, die op hun beurt meer omzet met zich meebrengen, kan professionele SEO een zeer goed rendement opleveren. Daarnaast bespaart goede SEO al snel in de advertentie kosten, zoals Adwords. U krijgt immers bezoekers zonder te adverteren. Neem met ons contact op voor meer informatie over onze webdiensten.